diumenge, 19 de setembre del 2010

PRIMERA PROJECCIÓ DEL CURS 2010/2011: GOOD

Benvolguts amics i amigues del cineclub de l'IES Pare Arques. El proper dijous 23 de setembre comencem la temporada de cinema d'aquest nou curs (la 6a) amb la projecció de la pel·lícula anglogermana Good. Amb ella, que ja és la nostra projecció 94a, inaugurem també aquest bloc, una eina d'informació amb la qual podem compartir opinions i trobar informació sobre les pel·lícules que projectem. Esperem la vostra col·laboració i que continuem gaudint junts del cinema.

Sobre Good (2008) podem comentar que es tracta d'una pel·lícula dirigida pel brasiler Vicente Amorim i protagonitzada per l'actor Viggo Mortensen. El film és una adaptació d'una obra de teatre i explica la història d'un professor de literatura a l'Alemanya dels anys 30, just quan el partit de Hitler es fa amb el poder i comença a controlar els ciutadans alemanys i assetjar els jueus. Halder (així es diu el professor) és un home bo, el seu millor amic és jueu i ell haurà de viure (i també sobreviure) a l'estat de les coses. Per damunt de tot una pregunta. ¿Fins on podem arribar les persones arrossegades per la història que ens envolta? ¿A prova de què estan fets els nostres principis morals?

Good, com la resta de pel·lícules que projectem, la veurem en versió original subtitolada.


DIJOUS 23 DE SETEMBRE A LES 18.00 A L'AULA RAFAEL AZCONA DE L'IES PARE ARQUES de COCENTAINA

3 comentaris:

Toni ha dit...

Felicitacions pel blog! Compartir experiències i objectius: fomentar el cine i l'educació. Doncs felicitar-te per fer possible durant tant de temps aquest treball.
Els aficionats al millor cinema no tenen excuses per perdre's la programació de la sala Rafael Azcona al Cinema-club del Ies Pare Arques de Cocentaina.Ahora estarem ben informats. Gracies, Josep!

Espere i desitge que siga un bon element de comunicació entre tots.Crec que és una eina comunicativa excel•lent per a tothom!

No mes volia felicitar-vos pel la feina, un bon treball, es mereix un aplaudiment virtual.

Enhorabona!
Toni Barceló

josep alcover ha dit...

El treball al CINECLUB dels darrers anys ha estat molt bonic.
Han sigut molts els i les alumnes, mares, pares i profes que hem aprés a mirar les històries junts, a l'aula Rafael Azcona,i a compartir punts de vista i mirades sobre cadascuna de les pel·lícules que s'han projectat.
És el nostre "Cinema Paradiso" amb el nostre Alfredo particular (però amb barba)

Molts ànims i vos anime a tots a que acudiu a les projeccions.
Com diu un company, l'entrada és debades, i l'eixida, també.

Rafa Enguix ha dit...

Hola a tothom i a totdon.
El proper dijous 30 de setembre, La2 emet a les 22.00h un documental sobre Rafael Azcona: "Imprescindibles: RAFAEL AZCONA".
Crec que és una re-emissió, però supose que serà interessant.
Salut i endavant, com diu Josep, l'entrada és debades!